Home STIRI SI NOUTATI Economie Ministerul Energiei a autorizat lucrarile de construire a conductei Onesti-Gherasti-Letcani

Ministerul Energiei a autorizat lucrarile de construire a conductei Onesti-Gherasti-Letcani

1 min read
0
526

Ministerul Energiei a emis, in 15 septembrie 2017, autorizatia de construire a conductelor de transport al gazelor naturale pe ruta Onesti-Gherasti si Gherasti-Letcani. Cele doua conducte, cu o lungime totala de 169 kilometri, urmeaza sa fie conectate la gazoductul Iasi-Ungheni (Rep. Moldova), informeaza Ministerul Energiei. 

Dezvoltarea infrastructurii de transport al gazelor naturale in zona de Nord-Est a Romaniei (in judetele Bacau, Neamt si Iasi) va imbunatati aprovizionarea cu gaze a consumatorilor din regiune si va asigura capacitatea de transport catre Republica Moldova.

Proiectul este format din doua obiective: in primul rand, constructia tronsonului Onesti-Gherasti (cu o lungime de 104 kilometri), iar in al doilea rand, realizarea conductei Gherasti-Letcani (cu o lungime de 65 kilometri). Pe langa aceste doua conducte, proiectul prevede si construirea a doua statii de comprimare, la Onesti (jud. Bacau) si Gherasti (jud. Neamt).

citeste mai departe. Hotnews.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Economie

vezi si...

Avarie pe strada Industriilor!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe strada Industriilor, RAJA SA a fost nevoit…