Home STIRI SI NOUTATI Politic A fost ales primarul interimar al municipiului Onesti

A fost ales primarul interimar al municipiului Onesti

2 min read
0
11

Consilierul local Alexandru Cristea (UNPR) – (foto) a fost ales viceprimar cu atributii de primar al municipiului Onesti, dupa incetarea, in cursul zilei de vineri 19 iunie, a mandatului de primar lui Victor Laurentiu Neghina.

In sedinta Consiliului Local Onesti de luni, 22 iunie, cel care a facut propunerea ca Alexandru Cristea sa ocupe functia de viceprimar cu atributii de primar a fost consilierul local Vasile Buzdugan (tot de la UNPR).

Fiind o singura propunere si in conditiile in care consilierii de la PNL au parasit sala de sedinte a Consiliului Local, ei nedorind sa voteze acest proiect de hotarâre, Alexandru Cristea a obtinut 12 voturi pentru si unul impotriva.

Consiliera PNL Elena Apavaloaie Pascu a explicat ca „noi, liberalii onesteni am parasit sala de sedinte pentru ca nu suntem de acord cu acest lucru; prin numirea ca viceprimar cu atributii de primar a lui Alexandru Cristea va fi continuata politica lui Laurentiu Neghina.”

In prima sa declaratie politica din noua functie incredintata de consilierii din Alianta UNPR – PSD Alexandru Cristea a mentionat: „Conducerea municipiului Onesti nu presupune doar primarul si viceprimarul municipiului, ci si colaborarea cu executivul, cu Consiliul Local. Elanul tineretii mele ma va ajuta sa continui proiectele incepute si sa asigur stabilitatea in municipiul Onesti.”

La propunerea consilierului local Aurel Lazar (UNPR), s-a supus plenului sedintei alegerea lui Nicolae Gnatiuc in functia de consilier cu atributii de viceprimar. La votul consilierilor locali onesteni s-au inregistrat 12 voturi pentru Nicolae Gnatiuc si 1 impotriva.

La sedinta Consiliului Local Onesti a fost prezent si viceprimarul Consiliului Judetean Bacau, Ionel Floroiu, care a felicitat echipa noua de la Primaria municipiului.

Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Politic

vezi si...

S-A OPRIT APA ÎN STRĂZILE G. BACOVIA, LIBERTĂȚII, SINTEZEI, STIRENULUI

  Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi în strada Libertății nr 11, RAJA SA a …