Home STIRI SI NOUTATI Social APA-CANAL SA – Scrisoare deschisa catre Primaria Onesti – 10.08.2016

APA-CANAL SA – Scrisoare deschisa catre Primaria Onesti – 10.08.2016

2 min read
0
19

Urmare a analizei interne facute de angajatii societatii comerciale APA CANAL SA Onesti, operator economic care presteaza/ furnizeaza activitatile de distributie apa si canalizare pe raza municipiului Onesti, impreuna cu actionarul majoritar al societatii va comunicam ca prin intermediul acestei scrisori deschise, disponibilitatea actionarului majoritar si a angajatilor societatii comerciale APA CANAL SA Onesti, de a incepe in mod pragmatic negocierile privind predarea/ primirea activului si pasivului societatii comerciale APA CANAL SA Onesti prin transferul de actiuni.
Va reamintim ca societatea comerciala APA CANAL SA Onesti a fost privatizata de catre Statul roman reprezentat de catre Fondul Proprietatii de Stat(F.P.S.) in anul 1999, iar din privatizare Consiliul Local Onesti a incasat suma de 18 miliarde de lei vechi, aprox. 900.000 USD.
Prin transferul de actiuni catre Consiliul Local Onesti, se vor prelua atat contractele incheiate cu asociatiile de locatari/ proprietari, agentii economici, persoane fizice, activele societatii necesare desfasurarii activitatii de distributie a apei si servicii de canalizare, cat si contractele de munca cu angajatii societatii incheiate pe perioada nedeterminata.
Suntem deschisi la orice propunere LEGALA de a dvs., tinand cont ca suma de 30 milioane de euro vehiculata pentru investitii in Mun. Onesti ar fi importanta in activitatea de apa si canalizare pentru toti locuitorii si societatile comerciale din oras.
Actul de predare/ primire va fi semnat numai in conditii de legalitate.
In speranta ca mesajul nostru a fost inteles in mod corect, va asiguram de intreaga noastra consideratie.

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

S-A OPRIT APA IN STRADA CASINULUI

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Casinului 7-9, RAJA SA a fost nevoi…