Home STIRI SI NOUTATI Social Autoritățile din Onești și Târgu-Ocna sunt mulțumite de cum au luptat cu zăpezile

Autoritățile din Onești și Târgu-Ocna sunt mulțumite de cum au luptat cu zăpezile

2 min read
0
20

Județul Bacău s-a aflat timp de câteva zile sub avertizarea de cod galben de ninsoare. Autoritățile locale au intervenit cu mai mult sau mai puțin succes în deszăpezirea drumurilor.

Viceprimarul Municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, ne-a declarat: „Am avut căderi abundente de zăpadă, dar am făcut tot posibilul să deszăpezim atât partea carosabilă, cât și partea pietonală. În primele zile am acționat pe străzile principale din oraș, apoi, în limita posibilităților, am încercat să creăm spații de parcare pentru autoturisme și pe străzile secundare și din cartiere. Considerăm că am lucrat corespunzător, în Onești se circulă în condiții de iarnă, dar se circulă pe toate străzile din municipiu. Au fost și cazuri izolate când a trebuit să intervenim să scoatem mașini din zone impracticabile, lucrăm în continuare și sperăm ca toate străzile să fie într-o stare bună“. De asemenea, acesta s-a declarat mulțumit de majoritatea agenților economici care au înțeles că trebuie să intervină și că este în interesul lor să-și facă treaba care le revine pentru a facilita accesul clienților.

La Târgu-Ocna, s-a acționat prioritar pentru degajarea străzilor principale și a căilor de acces, iar în etapa a doua s-a intervenit în cartiere și pe aleile pietonale dintre blocuri. O persoană fără adăpost, care risca să moară de frig, a fost dusă într-un spațiu amenajat pentru astfel de situații.

Adina PELIN

http://www.ziaruldebacau.ro/autoritatile-din-onesti-si-targu-ocna-sunt-multumite-de-cum-au-luptat-cu-zapezile/

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

ATENTIE, SE OPRESTE APA IN BULEVARDUL REPUBLICII SI STRADA PLOPULUI 1, 2

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Repulicii nr. 27, RAJA SA a fost ne…