Bronz mondial pentru atleta Mirela Lavric, de la CSM Onești!


Redacția UNU pe Trotuș salută performanța extraordinară reușită de ștafeta de 4×400 de metri feminin, având în componență și o sportivă legitimată la CSM Onești – Mirela Lavric – care a încheiat proba pe locul 3 și a cucerit astfel medaliile de bronz, la recent încheiatele Campionate Mondiale de atletism indoor de la Portland (SUA).
Ștafeta noastră de 4×400 m, alcătuită din Adelina Pastor, Mirela Lavric, Andreea Mikloș și Bianca Răzor a fost cronometrată în 3:31,51, fiind devansată de SUA (3:26,38) și de Polonia (3:31,15), Jamaica fiind descalificată!
La sosirea în țară, Mirela Lavric, dar și Andreea Panțuroiu (triplusalt), cealaltă sportivă de la CSM Onești care a luat parte la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Portland, au fost prmite cu flori de Ingrid Istrate, președintele CSM Onești, și de Dorin Arădăvoaicei, directorul de promovare din cadrul clubului din municipiul de pe Trotuș.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onestiul/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 21