Home STIRI SI NOUTATI Social Comunicat de interes public – Primaria Onesti

Comunicat de interes public – Primaria Onesti

4 min read
0
123

 

 

Împreună trebuie să punem “STOP” acestei situații!

Astăzi, 20 decembrie 2016, va avea loc ședința Consiliului Local Onești, în care se va supune la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea modalității de gestiune a serviciul public de alimentare cu apă și canalizare din Municipiul Onești.

Sperând că consilierii oneșteni vor înțelege situația și își vor da acordul în privința acestui proiect, care consființește practic transferul rețelelor de apă și canalizare ale municipiului din administrarea SC Apă Canal SA în administrarea SC Domeniul Public și Privat Onești SA, pasul următor este transmiterea serviciului către Compania Regională de Apă Bacău.

În urma întrevederii avute, ieri, cu reprezentanții Consiliului de Administrație al SC C.R.A.B. SA, ne-au fost comunicate condițiile în care Compania Regională de Apă Bacău va semna contractul cu noul operator de furnizare a apei în municipiul Onești.

În aceste condiții, imediat după ce se va aproba de către Consiliul Local proiectul privind transferul rețelelor de apă și canalizare ale Oneștiului din administrarea SC Apă Canal SA în administrarea SC DPP Onești SA, mă voi deplasa la C.R.A.B împreună cu reprezentanții SC Apă Canal SA și cei ai SC DPP Onești SA, în scopul semnării contractului cu C.R.A.B. și deblocării de îndată a situației existente.

În cazul în care contractul nu va fi semnat astăzi de către Compania Regională de Apă Bacău, vă anunț pe această cale că în calitate de primar al municipiului Onești, începând de mâine voi declanșa acțiunea de grevă a foamei, prin care îmi voi manifesta dezaprobarea față de decizia C.R.A.B., care ar menține situația de criză la nivelul orașului, privind funcționarea serviciului de apă și canalizare.

Totodată, îi invit pe toți consilierii locali să mi se alăture, și împreună cu toți oneștenii să pichetăm sediul Companiei Regionale de Apă Bacău, până ce situația va intra în normalitate.

 

P R I M A R

Ing. Nicolae Gnatiuc

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

S-A OPRIT APA ÎN ZONA DE JOS A ORASULUI. PRESIUNE SCAZUTA IN ZONA DE SUS

Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi în Calea Marasesti nr. 21, RAJA SA a fost nev…