Home Comunicate RAJA Onesti Din cauza unei avarii la conducta de aductiune apartinand CRAB, Orasul Onesti a ramas fara apa

Din cauza unei avarii la conducta de aductiune apartinand CRAB, Orasul Onesti a ramas fara apa

0

In urma unei avarii aparuta astazi – 08.01.2018, in jurul orei 13,00 la conducta de aductiune apa potabila apartinand CRAB (Compania Regionala de Apa Bacau), in zona localitatii Tuta, RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in orasul Onesti.

Avand in vedere lungimea conductei de aductiune, dar si vechimea acesteia, inca de la preluare, lucratorii RAJA au luat masurile necesare ca in cazul aparitiei unei avarii pe acest tronson, orasul Onesti sa nu sufere de lipsa apei potabile aproximativ 24 de ore. Astfel, echipele de permanenta au avut grija ca rezervorul de apa Cuciur sa fie plin. In aceasta situatie, SC RAJA SA va realimenta orasul Onesti (zona urbana) , cu apa potabila din rezervor, in aceasta seara, intre orele 18.00 – 20.00 si maine dimineata intre orele 06.00 – 08.00.

Ne cerem scuze fata de onesteni, carora le dam asigurari ca, de indata ce echipele CRAB vor remedia avaria, lucratorii RAJA vor efectua manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei potabile in oras.

vezi mai multe articole
Load More In Comunicate RAJA Onesti

vezi si...

SE OPRESTE APA PE STRAZILE: OITUZ, POSTEI, R. ROSETTI!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe strada Postei nr. 5, RAJA SA a fost nevoit…