Home Comunicate RAJA Onesti Din cauza unei avarii pe conducta de aductiune apartinand CRAB, Municipiul Onesti va fi alimentat cu apa potabila din rezervor

Din cauza unei avarii pe conducta de aductiune apartinand CRAB, Municipiul Onesti va fi alimentat cu apa potabila din rezervor

0
146

Pentru remedierea unei avarii pe  conducta de aductiune apa potabila apartinand CRAB (Compania Regionala de Apa Bacau), in zona cartierului Poieni – Tg Ocna, SC CRAB SA anunta oprirea alimentarii cu apa din statia Caraboaia a municipiului Onesti, maine, 21.02.2018, incepand cu ora 8.00 aproximativ 4 ore, pentru executarea lucrarii, dupa care se va incarca conducta de aductiune, furnizarea in regim normal reluandu-se dupa incarcarea conductei.

 

Lucratorii RAJA au luat masurile necesare ca in cazul aparitiei unei avarii pe acest tronson, locuitorii municipiului Onesti sa nu sufere de lipsa apei potabile. Astfel, echipele RAJA au avut grija ca rezervorul de apa Cuciur sa fie plin.

 

In aceasta situatie, RAJA SA va alimenta municipiul Onesti, cu apa potabila din rezervor. RAJA SA recomanda consumul cu moderatie al apei in acest interval de timp iar in cazul aparitiei unor probleme neprevazute pe tronsonul afectat de avarie, vom reveni cu detalii despre programul de furnizare al apei potabile.

 

 

Biroul de presă

vezi mai multe articole
Load More In Comunicate RAJA Onesti

vezi si...

Mâine, 22.03.2019, se oprește apa in ansamblul ANL, strada Aleea Viitorului

Pentru efectuatea unei lucrări pe strada Viitorului, RAJA SA va fi nevoita sa întrerupa fu…