Impozite mai mici pentru firmele din Onesti


onesti

Consiliul Local Onesti a aprobat, cu majoritate de voturi, reducerea impozitului pentru cladirile nerezidentiale ale agentilor economici din municipiu cu aprox. 30 %. Propunerea, sustinuta de primarul interimar al municipiului, Alexandru Cristea, a fost votata de consilierii UNPR si PSD.  Singurii care s-au opus acestei reduceri au fost consilierii PNL Onesti.

 In ultimii sase ani, impozitul pe cladiri pe care il plateau agentii economici in Onesti era echivalentul a 1,8 % aplicat la valoarea de impozitare a imobilului. In urma votului consilierilor UNPR si PSD, impozitul pe care il vor plati agentii economici din Onesti este de 1,3 % din valoarea de impozitare a cladirii. Aprobarea acestui nou nivel al impozitarii pentru agentii economici reprezinta un efort semnificativ al bugetului local al muncipiului Onesti dar se apreciaza ca prin aceasta facilitate acordata oamenilor de afaceri  locali, societatile  vor putea crea noi locuri de munca.

M.T.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onestiul/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 21