Home STIRI SI NOUTATI Social În premieră în județul Bacău, la Pașapoarte se pot face programări on-line

În premieră în județul Bacău, la Pașapoarte se pot face programări on-line

2 min read
0
218

Programările on-line vin mai ales în sprijinul persoanelor care lucrează în străinatate.

În premieră pentru locuitorii județului Bacău, de astăzi, pentru eliberarea pașapoartelor se pot face și programări pe internet. Ca urmare a continuării măsurilor de organizare privind îmbunătățirea calității serviciilor destinate cetățenilor, începând cu data de 19 iunie 2014, solicitanții de pașapoarte simple temporare și de pașapoarte simple electronice au posibilitatea de a se programa și prin intermediul aplicației on-line, care poate fi accesată de pe site-ul Instituției Prefectului – județul Bacău, www.prefecturabacau.ro, secțiunea “Eliberări pașaporte”.

Totodată, pe site-ul Instituției Prefectului, la sectiunea “Eliberari pașapoarte”, se regăsesc toate informațiile privind condițiile de eliberare a documentelor de călătorie. “Este o abordare pe care încerc să o impun în activitatea tuturor serviciilor coordonate de Instituția Prefectului – a declarat Dorian Pocovnicu, prefectul județului Bacău. Programările on-line de la Pașapoarte vor veni în sprijinul persoanelor care lucrează în străinatate și, de asemenea, vor fluidiza o parte din activitatea serviciului în perioadele aglomerate din lunile iulie și august”.
Comisarul Florentina Neamțu, șeful Serviciului Pașapoarte, susține că județul Bacău se află printre primele din țară unde se implementează asemenea programări on-line. “Vorbim de eficiență și transparență, aspecte care vin atât în sprijinul celor care solicită serviciile noastre, cât și în ajutorul lucrătorilor noștri” – a declarat comisar Florentina Neamțu.

http://www.ziaruldebacau.ro/in-premiera-in-judetul-bacau-la-pasapoarte-se-pot-face-programari-on-line/

vezi mai multe articole
Load More By onestiul
Load More In Social

vezi si...

Revelion 2015 la Onesti!