Home STIRI SI NOUTATI Eveniment Incendiu la societatea Aroma Rise SA din Onesti

Incendiu la societatea Aroma Rise SA din Onesti

3 min read
0
82

O hala industriala a explodat, astazi, in jurul orei 13.00, in zona industriala din Onesti.

In urma exploziei urmata de incendiu, la hala de productie din Onesti, doua persoane au fost ranite si au ajuns la Spitalul Municipal Onesti cu arsuri, in special la nivelul fetei.

Este vorba despre doi barbati, unul de 54 de ani iar celalalt de 46 de ani. „Pacientul de 54 de ani are arsuri de gradul II si III pe circa 20 la suta din suprafata corpului. Are arsuri pe fata, gât si incheietura mâinii. I s-a acrodat primul ajutor si va fi transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Al doilea barbat are arsuri de gradul II, pe 10 la suta din suprafata corpului, mai mult la nivelul fetei, a fost internat pe Sectia de Chirurgie si pentru ca nu sunt complicatii va ramâne in spitalul nostru”, a declarat dr. Adrian Brânzaniuc, director medical la Spitalul Municipal Onesti.

La locul incendiului au intervenit in prima faza trei autospeciale de lucru cu apa si spuma de la Detasamentul Onesti, iar alte doua masini de interventie au plecat imediat in sprijin de la Detasamentele Bacau si Moinesti, toate actionând pentru lichidarea focului. La fata locului au ajuns si echipaje SMURD, dar si grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Se pare ca este vorba despre o hala ce se intinde pe circa 1.300 de metri patrati, este situata in vecinatatea Carom, apartine unui agent economic si are ca profil de activitate producerea de substante chimice folosite la prepararea parfumurilor.

Explozia initiala s-ar fi produs la un reactor de etanol, a fost urmata de incendiu dar si de alte explozii in lant, insa de intensitate mai redusa. Firma respectiva are in total 75 de angajati, iar in urma evenimentului a fost sesizat si Inspectoratul Teritorial de Munca Bacau. Pompierii actioneaza pentru lichidarea incendiului.

Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Eveniment

vezi si...

S-A OPRIT APA ÎN STRĂZILE G. BACOVIA, LIBERTĂȚII, SINTEZEI, STIRENULUI

  Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi în strada Libertății nr 11, RAJA SA a …