Home Comunicate RAJA Onesti INTRERUPEREA FURNIZARII APEI CAUZATA DE EXECUTIA UNOR LUCRARI DE MENTENANTA LA CONDUCTA DE ADUCTIUNE POIANA UZULUI- BACAU APARTINAND CRAB , SE AMANA PENTRU DATA DE 14.11.2017

INTRERUPEREA FURNIZARII APEI CAUZATA DE EXECUTIA UNOR LUCRARI DE MENTENANTA LA CONDUCTA DE ADUCTIUNE POIANA UZULUI- BACAU APARTINAND CRAB , SE AMANA PENTRU DATA DE 14.11.2017

2 min read
0
165

INTRERUPEREA FURNIZARII APEI

CAUZATA DE EXECUTIA UNOR LUCRARI DE MENTENANTA LA CONDUCTA DE ADUCTIUNE POIANA UZULUI- BACAU APARTINAND CRAB ,

SE AMANA PENTRU DATA DE 14.11.2017

 

Urmare a instiintarii primite de la S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., prin care se adduce la cunostinta ca lucrarile la tronsonul aerian al conductei de aductiune Poiana Uzului- Bacau apartinand S.C. CRAB S.A se reprogrameaza, SC. RAJA S.A. Constanta anunta:

intreruperea furnizarii apei potabile in municipiul Onesti, se va face incepand din data de 14.11.2017, ora 07:00, pana in 15.11.2017, ora 07:00.   

Lucrarile de consolidare sunt estimate de catre executantul acestora pentru o durata de aproximativ 12 ore, la care se adauga o perioada suplimentara de pana la 12 ore, perioada necesara pentru reluarea alimentarii cu apa a conductelor de aductiune, transport si distributie si revenirea la parametri de debit si presiune.

In aceasta situatie, RAJA S.A. va lua masuri ca rezervorul de apa Cuciur sa fie plin, lucru ce va permite alimentarea orasul Onesti cu apa potabila din rezervor, conform unui program pe care il vom anunta imediat ce va fi stabilit.

Ne cerem scuze fata de onesteni, carora le dam asigurari ca, de indata ce echipele CRAB vor finaliza lucrarile, lucratorii RAJA vor efectua manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei potabile in oras.

Biroul de presa

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Comunicate RAJA Onesti

vezi si...

S-A OPRIT APA PE STRADA G. CALINESCU!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe strada G. Calinescu nr. 3, RAJA SA a fost …