Home STIRI SI NOUTATI Sport JOCURILE OLIMPICE RIO 2016 | Andreea Panțuroiu: “E un sentiment minunat, sunt aici alături de cei mai buni sportivi din lume!”

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016 | Andreea Panțuroiu: “E un sentiment minunat, sunt aici alături de cei mai buni sportivi din lume!”

0
87

Elena Andreea Panțuroiu (CSM Onești/ antrenor Mihaela Nicoară), 21 de ani, triplusaltistă. Vicecampioană europeană de junioare (2013) și de tineret (2015). S-a calificat la JO după ce a sărit 14,15 m la proba de triplusalt în cadrul Naționalelor pentru Juniori 2 din București, în martie anul acesta.

  • “Sunt foarte fericită că sunt aici (n.r. la Rio). Totul este foarte frumos, este un vis împlinit. E un sentiment minunat, sunt aici alături de cei mai buni sportivi din lume!”
  • “Sunt încrezătoare, sunt pregătită, îmi doresc să fac o surpriză frumoasă.”
  • “Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere, mulțumesc membrilor familiei mele. Ei sunt cei mai înfocați suporteri ai mei și mă susțin cel mai mult.”
  • “Mulțumesc doamnei antrenor, mă bucur că am ajuns împreună la Jocurile Olimpice. Sper să mergem împreună la cât mai multe ediții. Faptul că doamna antrenor este cu mine aici este un plus de încredere și de putere, îmi dă energie, mă ajută foarte mult. Sunt încrezătoare că o să iasă bine totul.”
  • “Înainte de plecare am primit o vizită neașteptată de la doamna Ingrid Istrate (n.r. președinte CSM Onești). Îi mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru încredere. Mi-a făcut o surpriză plăcută prin prezența dumneaei și m-a încurajat cum a putut mai bine.”

Andreea Panțuroiu va intra în cursa de calificare pentru etapa finală pe 13 august, ora 15:40 (ora României).

Sport24Bacau.ro

vezi mai multe articole
Load More In Sport

vezi si...

Cupa „Nadia Comăneci” Ediția a VI-a