Home STIRI SI NOUTATI Sport La sfat cu Nadia

La sfat cu Nadia

4 min read
0
10

Directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate a fost incurajata de “Zeita de la Montreal” sa accepte oferta ministrului Gabi Szabo

Director de strategii si politici sportive. Aceasta este functia pe care directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate o va avea in Ministerul Tineretului Sportului, asa cum “Desteptarea” a anuntat, in exclusivitate, in editia de ieri a ziarului. Practic, Istrate va fi mâna dreapta a ministrului Gabi Szabo, urmând sa conduca sectorul care se ocupa cu performanta sportiva la nivel de cluburi si Federatii.

“Propunerea Gabrielei Szabo m-a surprins, mai ales ca nu eram in relatii strânse. Sunt ferm convinsa ca aceasta propunere a fost consecinta performantelor pe care le-am realizat in ultimii ani la CSM Onesti”, a declarat Ingrid Istrate, care a marturisit ca oferta de a intra in echipa noului ministru a magulit-o, dar a si bulversat-o intr-o anumita masura: “Am cântarit bine si indelung. Nu pot sa ascund faptul ca, in luarea deciziei finale, a contat enorm sfatul pe care mi l-a dat Nadia Comaneci”.

De altfel, Nadia a fost prima persoana pe care Ingrid a contactat-o dupa ce a fost ofertata de Szabo. “Ingrid, nu sta pe gânduri! Este o sansa foarte importanta, atât pentru tine, cât si pentru intreg sportul bacauan. S-a deschis usa, intra!”, a fost mesajul pe care “Zeita de la Montreal” i l-a transmis directorului CSM Onesti.

“Nadia mi-a mai dat un sfat, mai ales ca ea este foarte atasata de Onesti si de CSM Onesti. Mi-a spus sa nu ma desprind de CSM Onesti, chiar daca nu voi mai fi director al clubului. O asigur ca, indiferent de situatie, voi ramâne legata, sufleteste si nu numai, de acest club, care este ca un al doilea copil al meu. Viitorul director va fi, cel mai probabil, o persoana din interiorul clubului si aceasta va beneficia de intreaga mea sustinere”, a subliniat Istrate.

De altfel, Ingrid Istrate a anuntat ca, inainte de a pleca la Bucuresti, va organiza cea de-a doua editie a Cupei “Nadia Comaneci” la gimnastica: “Se va tine dupa Paste si va fi, practic, ultimul concurs pe care-l voi organiza in calitate de director al CSM Onesti”.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/la-sfat-cu-nadia/#sthash.jDP45u98.dpuf

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Sport

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN CARTIERELE TCR, BORZESTI SI STRAZILE LIMITROFE!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Eternitatii, RAJA SA a fost nevoită…