Home STIRI SI NOUTATI Politic Laurentiu Neghina contesta in instanta demiterea sa din fruntea Primariei Onesti

Laurentiu Neghina contesta in instanta demiterea sa din fruntea Primariei Onesti

4 min read
0
27

Laurentiu Neghina a iesit in fata onestenilor pentru a le spune ce a facut in folosul comunitatii in trei ani de mandat de primar al municipiului Onesti. La acest eveniment, ce a avut loc joi, 25 iunie, pe platoul de langa Primaria Onesti, au venit peste o mie de onesteni. Ei au vrut ca astfel  sa ii transmita lui Laurentiu Neghina atat sprijinul lor cat si increderea ca acesta se va intoarce in fruntea comunitatii onestene.

Alaturi de Laurentiu Neghina au fost, in timpul intalnirii cu onestenii, atat familia cat si colegii de partid, senatorul Marcel Bujor, deputatul  Valerian Vreme precum si viceprimarul cu atributii de primar Alexandru Cristea. Toti acestia, alaturi de oameni din multime, au tinut sa ii multumeasca lui Laurentiu Neghina pentru ceea ce a reusit sa realizeze in primii trei ani de mandat ca primar si l-au asigurat de increderea si sprijinul lor in viitoarea cariera politica a lui. Acesta a fost si momentul in care Laurentiu Neghina le-a spus  onestenilor ca a contestat in instanta decizia subprefectului judetului Bacau prin care a fost demis. Anuntul lui Laurentiu Neghina a fost primit cu aplauze, semn ca buna parte dintre onesteni il doresc inapoi pe Laurentiu Neghina ca primar al municipiului.

Laurentiu Neghina le-a vorbit oamenilor despre proiectele pe care a reusit sa le puna pe picioare in acesti trei ani de mandat ca primar. El a amintit de asfaltari, locuri de joaca, parcari, foisoare, spatii verzi. Dar cel mai mult, a spus Laurentiu Neghina, tine la cateva proiecte  „de suflet”. Este vorba, printre altele, de premierea olimpicilor onesteni  dar si de celebrarea  familiilor care implinesc  50 de ani de casnicie, de spectacolele de extraordinara calitate aduse in acesti ani la Onesti precum si de finantarea organizatiilor neguvernamentale, toate acestea si multe altele fiind proiecte lansate de primarul Laurentiu Neghina.

Marcel Bujor, Valerian Vreme, Alexandru Cristea dar si onestenii care au luat cuvantul  tocmai acest lucru l-au adus in evidenta, si anume suflul nou pe care Laurentiu Neghina l-a dat Onestiului, un municipiu care o luase de ceva timp pe un drum gresit si care, cu straduinta, daruire si seriozitate isi poate reveni, dupa cum au afirmat sustinatorii lui Laurentiu Neghina

N.A.

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Politic

vezi si...

S-A OPRIT APA ÎN ZONA DE JOS A ORASULUI. PRESIUNE SCAZUTA IN ZONA DE SUS

Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi în Calea Marasesti nr. 21, RAJA SA a fost nev…