Home STIRI SI NOUTATI Divertisment Maraton Bike Onești 2014

Maraton Bike Onești 2014

3 min read
0
16

 

Afis

Maraton Bike Onești 2014 este un concurs destinat exclusiv copiilor și tinerilor cu vârstă până în 20 de ani, precum și familiilor acestora, locuitori ai Oneștiului sau din  împrejurimi.

Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și al mișcării în natură, domiciliat în raza Municipiului Onești și în localitățile limitrofe. Grupele de vârstă ale participanților pornesc de la 3 ani până la 20 de ani, copiii de până în 14 ani – însoțiți de un adult-  putând concura și pe echipe la categoria Family.

START-ul competiției se va da, pe 1 iunie 2014, ora 11:00, din fața Primăriei Municipiului Onești. Traseul MARATON BIKE ONEȘTI 2014 va urma ruta: – Primăria Onești – Cartier 6 Martie – Sat Tuta – Sat Pârgărești – Sat Tuta – Primăria Onești, iar traseul pentru copii până în 14 ani va avea ruta: Primăria Onești – Bulevardul Oituz și retur.

Timpul limită de parcurgere a traseelor este de max. 2 ore și 30 minute de la startul competiției, după care organizatorii vor înceta cronometrarea și vor închide punctele de alimentare și de control. Punctele de prim-ajutor vor rămâne deschise în limita a maximum 2 ore și 30 de minute de la startul competiției. Concurenții de pe traseul lung, după această oră, vor fi directionați spre sosire și clasați ,,abandonat”.

Concurenții cu vârste mai mici de 18 ani pot participa doar cu acordul scris al părinților, realizat prin prezența acestora la înscriere sau, dacă nu este posibil, printr-un acord de participare semnat de către aceștia.

Activitatea se desfășoară într-un mediu natural încă nepoluat și abandonarea oricărui fel de deșeuri pe traseu, începând de la ambalaje alimentare și până la piese din echipament, va duce automat la descalificarea concurentului observat în această situație.

Înscrierile au loc pe internet la adresa www.onestin.ro , la Magazinul Bike Plus (zona Primăria Veche) și în ziua de concurs, la START, începând cu ora 9.

 

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Divertisment

vezi si...

S-A OPRIT APA ÎN ZONA DE JOS A ORASULUI. PRESIUNE SCAZUTA IN ZONA DE SUS

Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi în Calea Marasesti nr. 21, RAJA SA a fost nev…