MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE 20 Aprilie 2015 – Ora: 19:00 la Onesti


LUNI – 20 Aprilie 2015 – Ora: 19:00

Sala CINEMATOGRAFULUI „CAPITOL” – Str. Postei Nr.3

CONCERT EXTRAORDINAR cu CARACTER CARITABIL, in organizarea ROTARY CLUB Onesti !

MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE

ANIVERSARE A 15 ANI DE ACTIVITATE(2000-2015)

Pretul unui bilet: 30 LEI / persoana

Relatii si rezervari: direct la domnul HARJANU LUIGI – 0744 555 160 – zilnic intre orele 10:00-19:30

https://www.facebook.com/events/440648722760152/

===================================

Scurta prezentare a evenimentului:

In 1996, un frumos nebun din Onesti, pe numele sau MARCIAN PETRESCU, incepea sa studieze MUZICUTA si sa se dedice muzicii sale de suflet – BLUES-ul.

A dorit din prima clipa sa ajunga un muzician respectat, care sa conteze in peisajul muzical romanesc in popularizarea MUZICUTEI – acest instrument aparent banal si usor de invatat. Si mai ales sa fie o voce importanta in promovarea unui gen muzical pe nedrept extrem de putin popularizat – BLUES-ul.

In anul 2000 incepea cariera adevarata de muzician profesionist, punand bazele formatiei TRENUL DE NOAPTE, care avea sa devina in scurt timp o voce importanta in miscarea de blues romaneasca.

Pe langa blues, Marcian Petrescu a reusit sa se impuna si sa impuna muzicuta in colaborari extrem de interesante si de inedite, alaturi de artisti din cele mai diverse genuri muzicale: muzica usoara(Marcel Pavel, Margareta Paslaru), folk(Victor Socaciu, Adrian Sarmasan, Vasile Seicaru), pop(3 SUD EST), pop-rock(Directia 5), hip hop(trupa C.I.A din Craiova), gospel(Marius Vilan).

De atunci au trecut 15 ani, iar in tot acest timp Marcian Petrescu si colegii sai de formatie au batut tara-n lung si-n lat, cantand in aproape toate cluburile de profil din tara, precum si la cele mai importante festivaluri din Romania.

Perseverenta sa a dat roade nebanuite !

In cei 15 ani de activitate scursi pana in prezent, Marcian Petrescu si trupa sa a lansat 3 albume de studio: „DEPENDENT DE BLUES”(2007) , „POVESTILE BLUESULUI”(2009) si „desCANTECE DE BLUES”(2012).

Marcian Petrescu este cotat in prezent drept CEL MAI BUN CANTARET LA MUZICUTA din Romania in blues, country, rock & roll si folk.

Este UNICUL MUZICIAN DE BLUES din Romania care a reusit performanta de a avea ca invitati pe albumele sale doi muzicieni de top din blues-ul american, ambii laureati cu Grammy. Este vorba de SUGAR BLUE(pe albumul „POVESTILE BLUESULUI” – 2009) si de CHARLIE MUSSELWHITE(pe albumul „desCANTECE DE BLUES” – 2012).

Formatia TRENUL DE NOAPTE este singura formatie din Romania care abordeaza sub-genul numit HARMONICA BLUES, la aceleasi standarde de calitate cu cele ale omologilor sai din SUA.

Formatia si-a castigat o bine meritata notorietate prin repertoriul spectaculos, in care combina standarde de blues prelucrate intr-o maniera extrem de personala, adaptari din marea familie a muzicii cubaneze si celebrele de acum piese cu texte satirice compuse de Marcian.

Onesteanul nu a uitat niciodata de unde a plecat, de inceputurile sale, revenind ori de cate ori a avut ocazia in orasul sau natal, punandu-si de fiecare data cu mare bucurie sufletul pe tava in fata publicului de aici.

LUNI – 20 Aprilie 2015, MARCIAN PETRESCU & Trenul De Noapte, revin la Onesti cu un CONCERT EXTRAORDINAR din cadrul TURNEULUI NATIONAL in care aniverseaza cei 15 ANI DE LA INFIINTARE !

Asadar, doamnelor si domnilor, sunteti invitati sa ascultati o poveste muzicala extrem de speciala, o fuziune intre blues-ul clasic si cel modern, intre country, funk si rock & roll.

Pe langa solourile de mare impact ale lui Marcian, in show-urile formatiei, o atractie speciala o reprezinta prestatia plina de feeling si virtuozitate a lui TOTU RARES, unul dintre chitaristii de top ai Romaniei, un muzician cu o experienta de scena de peste 30 de ani.

Sectia ritmica a trupei va fi compusa, special pentru acest turneu(!!!), din doi instrumentisti de exceptie:

ADRIAN TETRADE – baterie(cunoscut din trupa JUKEBOX, de la emisiunea „CRONICA CARCOTASILOR”) – unul dintre bateristii de top ai Romaniei

SEBY JOO – chitara bas – un muzician versat atat in blues/blues-rock, cat si in jazz sau funk.

Cu ocazia acestui concert, Marcian isi va prezenta si noul concept de sunet de muzicuta, UNIC in acest moment in Europa, la care a lucrat intens in ultimele 5 luni !

Va asteptam la un CONCERT ANIVERSAR de inalta tinuta, cu multe piese in prima auditie, pregatite special pentru publicul din Onesti.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onestiul/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 21