Home STIRI SI NOUTATI Eveniment Marș pentru Viață, ediția 2014

Marș pentru Viață, ediția 2014

3 min read
0
3

Adopția, o alegere nobilă

Asociația de Tineret ONESTIN vă invită să participați la Marșul pentru Viață, ediția 2014, care va avea loc pe data de 21 martie, ora 12:00.

„Marşul pentru Viaţă” este un eveniment care se desfăşoară anual, concomitent, în mai multe oraşe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea „Buna Vestire”) şi este organizat de asociaţii ale societății civile care compun mişcarea provita. Scopul este afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susținerea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, temelia unei societăți solide și sănătoase.

Alături de alte 24 de orașe (Alba Iulia, Arad, Bacău, Brașov, București, Buzău, Cluj, Caracal, Constanța, Deva, Fălticeni, Galați, Giurgiu, Ocna Mureș Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Slatina, Târgoviște, Tg. Jiu, Tg. Mureș, Timișoara, Tulcea) Oneștiul va fi prezent pe harta marșului pentru viață, ce se va desfășura pe următorul traseu:

Punct de întâlnire: Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” din Onești

Se va mărșălui pe bulevardul Oituz până la intersecția cu bulevardul Republicii nr. 41, se va continua până pe bulevardul Republicii nr.1, la intersecția cu strada Tineretului și se va încheia în fața Bibliotecii Municipale, conform hărții alăturate.

 

Marșul se va încheia la ora 13:00 cu vizionarea unui film artistic, producţie 2006, în regia lui Alejandro Gomez Monteverde, în care vom afla cum în doar câteva momente viaţa unui om poate fi schimbată. Producţia va rula în aula Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” din Onești. 

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Eveniment

vezi si...

S-A OPRIT APA ÎN STRADA PLOPULUI 1, 2 SI REPUBLICII 17-54

Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi în strada Plopului nr. 2, RAJA SA a fost nevo…