Home STIRI SI NOUTATI Politic Nicolae Gabureanu, fostul director economic al Primariei Onesti, este de unul singur noul AGA de la DPP Onesti

Nicolae Gabureanu, fostul director economic al Primariei Onesti, este de unul singur noul AGA de la DPP Onesti

2 min read
0
21

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a SC Domeniul Public și Privat (DPP) SA Onești, din subordinea municipalității, va fi formată din acest moment dintr-un singur om, în persoana lui Nicolae Găbureanu, fostul director economic din cadrul Primăriei Onești.

Găbureanu a fost votat prin vot secret de un număr de 14 consilieri locali, dintre cei 17 prezenți la ședința CL din 7 iulie 2016. Două voturi au fost împotrivă, iar un consilier local s-a abținut.

Nicolae Găbureanu a ocupat funcția de director economic al Primăriei Onești timp de 17 de ani, până în luna mai a.c., când a ieșit la pensie.

AGA de la SC Domeniul Public și Privat SA Onești ar fi putut fi alcătuită din toți cei 21 de consilieri locali aleși pe 5 iunie, dar s-a considerat că varianta cu un singur membru AGA este mai ieftină.

Altfel, de la prima ședință ordinară a noului Consiliu Local al municipiului Onești, au absentat Oana Secară (PSRo), Constantin Lazăr, Elena Pașcu Apăvăloaie (ambii PNL) și Loredana Antohi (PSD).

Sursa UNUpeTrotus

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Politic

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN CARTIERELE TCR, BORZESTI SI STRAZILE LIMITROFE!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Eternitatii, RAJA SA a fost nevoită…