Home STIRI SI NOUTATI Social O bacauanca, din Dofteana, diparuta in urma atacului de la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei

O bacauanca, din Dofteana, diparuta in urma atacului de la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei

2 min read
0
11

O românca originara din Bacau, pe numele ei Elena Condei, s-ar numara printre disparuti, in urma atacului care a avut loc la Nisa, pe 14 iulie.

Femeia, in vârsta de 31 de ani, este din Dofteana.

Aceasta ar fi plecat in vacanta pe Coasta de Azur cu un barbat din Tulcea, dat si el disparut. Pe grupul de pe Facebook, SOS Nice, niste români au postat fotografii cu cei doi, insotite de apelul ca persoanele care ii recunosc sa anunte autoritatile. Asa s-a raspândit vestea si a ajuns si la autoritatile locale din Dofteana.

„Da, intr-adevar Elena Condei locuieste la noi in comuna. Provine dintr-o familie simpla. Eu am chemat-o pe mama ei la mine. Stiu ca are probleme cu inima si am incercat sa ii explic cât mai calm cu putinta ca fiica sa ar putea fi disparuta”, a declarat viceprimarul din Dofteana, Dana Camara. Mama tinerei a confirmat ca aceasta a plecat in vacanta. „Intr-adevar, ar fi plecat in Italia si apoi in Franta in vacanta. Recunoaste ca n-a mai reusit sa vorbeasca cu ea”, mai spune viceprimarul.

Singura solutie pentru familie este acum sa apeleze fie la Consulatul General de la Marsilia (A33 491221741), la Ambasada României la Paris (A33 (0)147052966) – apeluri redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Români din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center 24/24, precum si pe linia verde activata de autoritatile franceze: A33 493722222….Citeste mai departe: Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

S-A OPRIT APA IN ZONA INDUSTRIALA, CARTIER BORZESTI SI CALEA ADJUDULUI. PRESIUNE SCAZUTA IN CARTIER TCR!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Redului, RAJA SA a fost nevoită să …