Home STIRI SI NOUTATI Social Onesti: Tânara bolnava de cancer si-a primit banii din donatii

Onesti: Tânara bolnava de cancer si-a primit banii din donatii

3 min read
0
13

Ramona Ghinet (28 ani), tânara diagnosticata cu leucemie, care a postat pe o retea de socializare o inregistrare video in care isi arata nemultumirea pentru ca sotul nu-i trimitea banii din donatii pentru a se trata in Franta, acolo unde s-a internat intr-un spital, a intrat in posesia sumei de circa 28.000 de euro.

Asa cum am mai scris, barbatul s-a aparat atunci si a spus ca vrea sa restituie toate donatiile, pentru ca transplantul de maduva ar urma sa se faca in baza unei asigurari medicale incheiata cu statul francez.

In cele din urma banii au fost trimisi in contul tinerei bolnave. „În primul rând as vrea sã transmit un mare «multumesc» la toata lumea si la media pentru ajutorul acordat în recuperarea banilor donati de dumneavoastra si blocati de «sotul» meu în contul lui din România.

Va confirm ca a intrat in contul meu personal din Franta suma de aproximativ 28.000 euro. Aceasta suma îmi va permite o perioada de timp intretinerea si o parte din tratament, neacoperita de asigurarea medicala. Eu, momentan, ma simt mai bine, nu mai am febra si am fost externata.

Peste câteva zile o sã am o confirmare a dãtii transplantului programata de medici”, a scris, zilele trecute, Ramona pe contul ei de pe reteaua de socializare.

Pentru ca ea sa se faca bine si sa se intoarca acasa la cei doi copii pe care-i are, foarte multi onesteni, dar si oameni din alte judete sau chiar din strainatate, au donat bani si in continuare se strâng bani pentru ea in diferite locatii din Onesti.

Tânara le-a promis celor care o sustin ca ii va tine la curent cu situatia ei si rezultatul transplantului.

Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

S-A OPRIT APA IN STRADA CASINULUI

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Casinului 7-9, RAJA SA a fost nevoi…