Home STIRI SI NOUTATI Social Onesti: Un tanar a smuls lanturile de la gatul a trei femei

Onesti: Un tanar a smuls lanturile de la gatul a trei femei

2 min read
0
10

Polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, bănuit că ar fi deposedat de bijuterii trei femei. Cel în cauză a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din muncipiul Onești au acționat pentru depistarea unui tânăr de 23 de ani, din comuna Coțofănești, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în perioada 21-29 august a.c., pe timpul zilei, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Onești, prin smulgere, tânărul ar fi deposedat trei femei, cu vârste de 65, 71 și 75 de ani, de bijuteriile din aur pe care acestea le purtau la gât.

De asemnea polițiștii au stability că bunurile sustrase astfel au fost amanetate de către tânărul de 23 de ani la unități de profil din Onești și Adjud.

Față de bănuit s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, yrmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunere de arestare prventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celui în cauză.

Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN CARTIERELE TCR, BORZESTI SI STRAZILE LIMITROFE!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Eternitatii, RAJA SA a fost nevoită…