Home STIRI SI NOUTATI Educatie PE URMELE NADIEI

PE URMELE NADIEI

2 min read
0
25

In data de 24.02.2016, in cadrul Colegiului Sportiv NADIA COMANECI Onesti, s-au desfasurat concursurile de gimnastica CUPA FLUTURASUL (nivel de varsta 5-6 ani), editia a XXVII a – pentru gradinitele din Onesti si PE URMELE NADIEI, editia a XII-a – pentru gradinitele din mediul rural.
Aceste competitii au drept scop depistarea fetitelor cu calitati fizice si motrice deosebite pentru gimnastica. Au participat 37 de echipaje care au avut in total un numar de 237 de fetite participante.
Colegiul Sportiv NADIA COMANECI a fost organizatorul acestei competitii care face parte din PROIECTUL EDUCATIONAL PE URMELE NADIEI, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau, director Cojocaru George, si gradinitele din Municipiul Onesti, sub coordonarea doamnei educatoare Tatiana Tudor de la Gradinita Nr. 5 Onesti.
12472524_10204183154297503_4537585620887343736_nEchipa organizatoare a proiectului a fost formata din: prof. Sorina –Elena Ganea, director C.S. Nadia Comaneci, prof. Daniel Nistor, sef catedra de gimnastica, prof. Aurica Nistor, director adjunct C.S. Nadia Comaneci (coordonatori echipa proiect), prof. Tabita Trandafir, prof. Carmen Ruja (membri echipa proiect).
Echipa organizatoare adreseaza multumiri tuturor celor care au participat la aceste competitii (copii, educatori, parinti) dar si cadrelor care au facut posibila desfasurarea competitiilor, precum si D.J.S.T. Bacau, pentru premii si sustinere.
Colegiul Sportiv NADIA COMANECI Onesti asteapta cu drag fetitele care au participat la acest proiect pentru a se inscrie in clasa pregatitoare, in ideea continuarii pregatirii pe calea gimnasticii.
Pentru informatii suplimentare: 0234317743 (Secretariatul Colegiului)

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Educatie

vezi si...

ATENTIE, SE OPRESTE APA IN BULEVARDUL REPUBLICII SI STRADA PLOPULUI 1, 2

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Repulicii nr. 27, RAJA SA a fost ne…