Home STIRI SI NOUTATI Social Peisaj sinistru la Onesti

Peisaj sinistru la Onesti

2 min read
0
16

Onestenii, dar si locuitorii din jurul municipiului de pe Trotus, care trec prin vecinatatea Pietei Agroalimentare intâlnesc o imagine de-a dreptul sinistra.

Pe str. Casinului, unde privelistea te incânta cu un colt minunat de natura, peste 30 de arbori au fost taiati de la inaltimea de 10 – 12 metri, transformând acest loc in unul de neimaginat. Trunchiurile „schilodite” ale acestor copaci stârnesc numeroase gânduri de dezaprobare pentru ceea ce a facut Primaria Onesti, prin societatea Domeniul Public si Privat SA.

Desi reprezentantii acestei firme au mentionat ca este vorba de „toaletarea” copacilor, dupa cum si ing. Iulia Vacarescu explica „de unde au fost taiati, copacii isi vor reface coroana in mai multi ani”, onestenii considera ca „e cel mai sinistru loc din municipiu” (Ana C., 36 de ani). Inginerul Florin B. (64 ani), ne-a declarat: „Am avut prilejul ca sa vad mai multe tari straine, dar un asemenea lucru nu intâlnesti nicaieri! Nu se face asa ceva! Sincer, parca lipsesc spânzuratorile, ca sa fie aici «Padurea Spânzuratilor!»”.

La ultima sedinta a Consiliului Local Onesti, consilierul local Mihai Sova a cerut demisia primarului Laurentiu Neghina pentru modul dezolant in care arata zona Pietei (datorita acestor copaci) si pentru faptul ca in apropiere de CET 1 a fost taiata o intreaga liziera, cu peste 300 de arbori.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/peisaj-sinistru-la-onesti/#sthash.i54OdJsb.dpuf

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

S-A OPRIT APA IN ZONA INDUSTRIALA, CARTIER BORZESTI SI CALEA ADJUDULUI. PRESIUNE SCAZUTA IN CARTIER TCR!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Redului, RAJA SA a fost nevoită să …