Home STIRI SI NOUTATI Educatie Pregatiri pentru Definitivarea si Titularizarea in invatamânt

Pregatiri pentru Definitivarea si Titularizarea in invatamânt

1 min read
0
4

Cei 140 de candidati inscrisi la examenele de definitivare si titularizare in invatamânt primesc consiliere metodica de specialitate, din partea inspectorilor scolari si formatorilor de la Casa Corpului Didactic. Centrul National de Evaluare si Examinare a publicat deja pe internet si modele de subiecte pentru cele doua examene.

Se stie si ca proba scrisa va avea trei subiecte. Primul subiect va evalua cunostintele de specialitate, al doilea subiect va fi centrat pe didactica specialitatii, iar al treilea va fi alocat pedagogiei si elementelor de psihologie a educatiei. Examenele vor avea loc, dupa cum urmeaza: Definitivatul pe 14 iulie, iar Titularizarea, pe 21 iulie 2014.

Programul de pregatire pentru educatoare va debuta miercuri, 18 iunie, incepând cu ora 15.00, in Sala de conferinte a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, având ca suport modelele – cadru si modelele pe disciplina. Pentru invatatori si profesori, se vor stabili alte date. Pregatirea cadrelor didactice este organizata pe parcursul a 40 de ore.

http://www.desteptarea.ro/pregatiri-pentru-definitivarea-si-titularizarea-in-invatamant/#sthash.KQQySZEX.dpuf

vezi mai multe articole
Load More By onestiul
Load More In Educatie

vezi si...

Revelion 2015 la Onesti!