Home STIRI SI NOUTATI Educatie Premii pentru olimpicii onesteni

Premii pentru olimpicii onesteni

3 min read
0
8

Elevii onesteni care vor obtine rezultate deosebite la olimpiadele scolare, nationale si internationale,  precum si la concursurile scolare organizate de catre Ministerul Educatiei Nationale vor fi recompensati si in acest an de catre Primaria si Consiliul Local Onesti. Alaturi de elevi vor fi recompensati cu premii si profesorii acestora. Premiile se vor acorda pentru trei categorii de discipline si anume cultura generala, vocationale si tehnice.

Olimpicii internationali  la discipline de cultura generala si olimpiade interdisciplinare vor fi recompensati cu 3.000 de lei pentru premiul intai, 2.500 lei locul doi si 2.000 de lei locul trei. Mentiunile si premiile speciale la olimpiadele internationale  vor fi recompensate cu cate 1.000 de lei. Laureatii Olimpiadelor nationale vor primi 1.500 de lei pentru locul intai, 1.200 locul doi si 1.000 de lei locul trei iar pentru mentiuni elevii onesteni vor primi cate 700 de lei.

Laureatii la Olimpiadele si concursurile internationale de discipline vocationale, tehnice si de limba materna vor fi recompensati cu 2.500 de lei pentru locul intai, 2.000 de lei locul doi si 1.500 de lei pentru locul trei. De asemenea, mentiunile si premiile speciale vor fi recompensate cu cate 700 de lei. La concursurile nationale elevii onesteni vor primi 1.200 de lei pentru primul loc, 1.000 de lei pentru locul al doilea si 700 de lei pentru premiul trei iar mentiunile si premiile speciale vor fi recompensate cu 500 de lei. Totodata, elevii absolventi ai clasei a opta care termina anul scolar cu media generala zece vor primi cate  o mie de lei la fel ca elevii care obtin nota zece la bacalaureat. Tot cate o mie de lei vor primi din partea municipalitatii onestene si cei mai buni elevi din fiecare colegiu sau liceu onestean.

Profesorii coordonatori care s-au ocupat de pregatirea elevilor care obtin rezultate deosebite la olimpiade vor fi premiati cu jumatate din premiul acordat elevului. In cazul in care un profesor are mai multi elevi cu astfel de rezultate va primi bani pentru fiecare premiu obtinut de acestia.

Nelu ALEXANDRU

http://monitoruldetrotus.ro/premii-pentru-olimpicii-onesteni/

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Educatie

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN CARTIERELE TCR, BORZESTI SI STRAZILE LIMITROFE!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Eternitatii, RAJA SA a fost nevoită…