Home STIRI SI NOUTATI Economie Rafinorii onesteni vor primi salarii din titeiul de pe conducte

Rafinorii onesteni vor primi salarii din titeiul de pe conducte

2 min read
0
20

Sindicalistii de la Rafinorul au avut saptamana trecuta Adunarea generala anuala. Ei au aflat cu aceasta ocazie ca patronul Rafo Onesti, Yakov Goldovski (foto), a girat rafinaria la o banca ruseasca si nu mai este dispus sa dea bani pentru salariilor celor care inca mai figureaza in scriptele rafinariei onestene. Salariile vor fi platite din banii obtinuti din vanzarea titeiului ramas pe conducte.

Liderul Sindicatului Rafinorul, Ion Marian, a prezentat sindicalistilor Raportul de activitate, aprobat de Adunarea generala, precum si programul activitatii sindicatului pentru perioada urmatoare. Cel mai important subiect, viitorul Rafo Onesti, a fost de asemenea abordat in discutiile sindicalistilor onesteni  dar concluziile nu au fost deloc imbucuratoare pentru acestia. Ei au aflat ca Rafo Onesti este girata la o banca ce are capital rusesc. Banii obtinuti pe credit de la aceasta banca au fost folositi de patronul rus pentru a finanta doua rafinarii pe care acesta le are in Ucraina. Goldovski a transmis prin imputernicitii sai ca salariile rafinorilor vor fi asigurate pana la sfarsitul anului doar din banii ce se vor obtine din vanzarea titeiului care mai este pe conductele rafinariei. Conform datelor transmise de administratia Rafo, se spera obtinerea a 9 milioane de euro pentru acest titei care va fi vandut catre LukOil. Acesti bani ar trebui sa asigure salariile rafinorilor pana la sfarsitul anului, perioada in care inca se mai asteapta un posibil cumparator.

C. BIBIRE

– See more at: http://monitoruldetrotus.ro/rafinorii-onesteni-vor-primi-salarii-din-titeiul-de-pe-conducte/#sthash.lkxfhsgj.dpuf

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Economie

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN CARTIERELE TCR, BORZESTI SI STRAZILE LIMITROFE!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Eternitatii, RAJA SA a fost nevoită…