Home Comunicate RAJA Onesti RAJA A ACTIVAT COMANDAMENTUL PENTRU SITUATII DE URGENTA

RAJA A ACTIVAT COMANDAMENTUL PENTRU SITUATII DE URGENTA

3 min read
0
34

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben- vântul va avea intensificari temporare cu viteze de pana la 60 km/h si va continua sa ploua cumulandu-se local cantități de apa de 20 l/mp si izolat 30 l/mp, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență  astazi, 08 octimbrie, in intervalul orar 09.30- 18.00..

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă în municipiul Onești.

Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numerele de telefon: 0241 924; 0370 481 839; 0370 481 838.

Biroul de presă

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Comunicate RAJA Onesti

vezi si...

AVARIE IN STRADA G. BACOVIA

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada G. Bacovia, RAJA SA a fost nevoita …