Home Uncategorized RAJA a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

RAJA a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

2 min read
0
69

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Portocaliu, averse meteo periculoase care local depasesc 35 l/mp, intensificari de vant, grindina si descarcari electrice, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă astăzi, 21.06.2017, între orele 14:25-16:30.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă în municipiul Onești.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numerele de telefon: 0241.924; 0370 481 839; 0370481838.

 

 

Biroul de presă al RAJA Onesti

vezi mai multe articole
Load More By Bogdan
Load More In Uncategorized

vezi si...

CERCETAȘII ROMÂNIEI READUC FOCUL ASTĂZI 9 IUNIE ÎN PARCUL MUNICIPAL ONEȘTI

Când a fost ultima oară când te-ai oprit în loc și te-ai bucurat de un zâmbet sau de găsir…