Home STIRI SI NOUTATI Social Raportul Comisiei Juridice din cadrul CL Onești în problema apei ne lasă cu un gust amar: Adio fonduri europene!

Raportul Comisiei Juridice din cadrul CL Onești în problema apei ne lasă cu un gust amar: Adio fonduri europene!

1 min read
0
6

Municipiul Onești are șanse tot mai mici să acceseze fondurile europene (circa 30 de milioane de euro) necesare modernizării rețelei de apă și canalizare a orașului, după ce întâlnirea dintre membrii Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local (alături de care s-au mai aflat primarul Nicolae Gnatiuc și consilierul independent Gelu Panfil) și conducerea SC Apă Canal SA nu s-a soldat cu niciun rezultat.

Patronul SC Apă Canal SA, Ovidiu Budeanu (cu spatele), și mâna dreaptă a acestuia, administratorul unic al societății, Corneliu Fântână, și-au “exprimat disponibilitatea de a ajunge la o înțelegere în privința transferului de acțiuni” – după cum se arată în raportul Comisiei Juridice. Numai că omul de afaceri băcăuan condiționează acest lucru de întocmirea unui raport de evaluare care să stabilească valoarea acțiunilor societății SC Apă Canal SA, incluzând aici și valoarea infrastructurii de apă…citeste mai departe UNUpeTrotus

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

MAINE, MIERCURI, 25.04.2018, SE VOR EFECTUA LUCRARI CARE IMPUN INTRERUPEREA FURNIZARII APEI POTABILE

Pentru inlocuirea unor vane defecte din strazile Casinului nr. 1, Republicii nr. 2, 1 Mai …