Home STIRI SI NOUTATI Divertisment ROMÂNII AU TALENT. Concurent ELIMINAT deşi a primit DA pe linie. PRO TV: A picat la jurizare

ROMÂNII AU TALENT. Concurent ELIMINAT deşi a primit DA pe linie. PRO TV: A picat la jurizare

9 min read
0
8

Marcian Petrescu, cântăreţ la muzicuţă din Oneşti, a interpretat partitura  pe scenă după care a primit 4 decizii favorabile. Ulterior, Marcian primeşte de la echipa de organizare a show-ului un telefon prin care i se spune contrariul. PRO TV spune că nu este primul caz, deciziile filmate calificând concurentul pentru jurizarea care are loc după concurs.

Marcian Petrescu nu este un caz singular, mai sunt. El a fost respins la jurizare. Juriul se întâlneşte după emisiune şi revede înregistrările, atunci se decide cine merge mai departe. Toţi concurenţii care primesc DA sunt talentaţi. Între preselectii si semifinale este o etapa intermediara, cea a jurizarii. In aceasta etapa ajung toti concurentii care la preselectii primesc 3 sau 4 de DA din partea juriului. Juriul alege din acestia cei 60 de concurenti care intra in semifinalele live. Acestea sunt regulile formatului in toate tarile unde este produs acest show, si in toate sezoanele Romanii au talent difuzate pana acum a existat aceasta etapa, difuzata la TV la finalul preselectiilor , a spus Alina Bratu, Director de Comunicare al PRO TV .

Iată ce a spus concurentul despre  acesta despre ce i s-a întâmplat:

Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare… domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine…(si-i multumesc frumos pt. asta !)…

pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: „va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe…” !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza… Am intrebat, pe buna dreptate… DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare… DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATA MASCARADA ASTA ???

pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA !

Daca prestatia mea nu a fost buna… de ce m-au mai felicitat… de ce mi-au dat 4 de DA…? doar ca sa nu ma refuze…

Mi se pare total aiurea… DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE… ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !

VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul – genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate !

Daca nu asta se cauta in acest show… atunci… chiar imi pare rau ca am participat !
cei de la Pro Tv au blocat toate postarile de pe youtube… !!!o sa va rog sa analizati cu atentie ce se intampla in acest clip video… MAI ALES COMENTARIILE DIN FINAL, facute de jurati si mai ales comentariul lui Constantin Cotimanis !!!si pe urma, poate-mi explica si mie cineva urmatoarea chestie:Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare… domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine…(si-i multumesc frumos pt. asta !)…pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: „va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe…” !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza… Am intrebat, pe buna dreptate… DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare… DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATA MASCARADA ASTA ??? pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA ! Daca prestatia mea nu a fost buna… de ce m-au mai felicitat… de ce mi-au dat 4 de DA…? doar ca sa nu ma refuze… Mi se pare total aiurea… DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE… ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul – genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate ! Daca nu asta se cauta in acest show… atunci… chiar imi pare rau ca am participat !daca un gigel sau un nene care se chinuie sa imite cum se canta blues-ul sunt trimisi in finala… … chiar imi pare rau de timpul pierdut !

Sursa: Reportervirtual.ro

 

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Divertisment

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN STRAZILE V. BABES, REPUBLICII 64-66, MARASESTI SI PAJURA

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada V. Babes nr. 12, RAJA SA a fost nev…