Social

Sarbatoarea seniorilor onesteni

Flori, lacrimi de emotie, cuvinte de recunostinta, toate acestea si inca multe sentimente ce nu pot fi cuprinse in cateva vorbe, au format atmosfera deosebita de la evenimentul organizat de Primaria municipiului Onesti joi, 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice. Desi spectacolul, sustinut de Irina Loghin, era anuntat ca va incepe la ora 17.00, seniorii Onestiului s-au indreptat spre Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” cu mai bine de jumatate de ora inainte. La intrarea in sala, ei au fost intimpinati cu flori de primarul interimar al municipiului, Alexandru Cristea, de viceprimarul Nicolae Gnatiuc dar si de cel care a organizat prima oara acest eveniment la o astfel de anvergura, Laurentiu Neghina, liderul UNPR Onesti. Alaturi de acestia au fost deputatul Valerian Vreme, senatorul Marcel Bujor si consilierii locali UNPR prof. Mircea Agapi, prof. Aurel Lazar si avocat Vasile Buzdugan.

Peste 1.200 de onesteni de varsta a treia au petrecut impreuna, joi dupa amaiaza, cateva ore de emotie si bucurie. Alexandru Cristea, Nicolae Gnatiuc, Valerian Vreme, Marcel Bujor si Laurentiu Neghina si-au exprimat recunostinta fata de cei care au ridicat Onestiul, care o viata intreaga au muncit fiind acum exemplu pentru toti onestenii. Asa cum sunt si cuplurile de onesteni ce au implinit in acest an 50 de ani de casatorie si care au fost sarbatorite si premiate de oficialitatile locale. Peste 60 de familii de onesteni care au implinit 50 de ani de convietuire au urcat pe scena unde primarul Alexandru Cristea le-a oferit diplome alaturi de cate un premiu in valoare de sapte milioane de lei vechi.

Dar pentru multi dintre cei din sala, mai importante decat darurile oferite de Primaria Onesti au fost cuvintele de sincera multumire a oficialitatilor locale pentru tot ceea ce au facut in decenii de viata parintii si bunicii nostri. In urma acestora raman nu doar constructiile ce au dat nastere unui oras, cat mai ales copiii lor care, asa cum spunea primarul interimar Alexandru Cristea, oriunde sunt acum, la studii sau in locuri unde sansele de reusita sunt mai mari, pe masura valorii lor, fac cinste Onestiului, scolii onestene si parintilor lor. Iar toti acestia, indiferent unde se afla, nu uita niciun moment sa spuna,cu mandrie, ca sunt onesteni. (M.T.)

http://monitoruldetrotus.ro/sarbatoarea-seniorilor-onesteni/

 

Vezi și
Social

De ce rezervorul din inox este mai util pentru depozitarea lichidelor?

Pe scurt, rezervoare inox cunosc un succes fulgurant în rândul vitcultorilor și nu numai.
Vezi mai mult
Social

Cum să alegi furnizorul de materiale și echipamente de sablare

Sablarea asigură pregătirea suprafețelor pentru tratamente ulterioare, fiind în esență o…
Vezi mai mult
Social

NEWS ALERT - Trafic oprit in Oituz, judetul Bacau din cauza zapezii si a copacilor cazuri pe carosabil

Iarna in toata regula in zona Oituz, din judetul Bacau. Traficul este oprit la aceasta ora, intrucat…
Vezi mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *