Home STIRI SI NOUTATI Social Scandal la Spitalul Municipal din Onesti

Scandal la Spitalul Municipal din Onesti

4 min read
0
426

Spitalul Municipal “Sfântul Ierarh Doctor Luca” din municipiul Onesti este, de câteva zile, in miezul unui scandal care, dupa cum declara cei din conducerea acestei unitati medicale, “a fost declansat din rautate”. Dupa internarea la Sectia Chirurgie a lui Damian A., care a fost adus la spitalul onestean in soc septic, cu infectii puternice, vizita la acest pacient a unor nepoate ale sale a fost “scânteia” care a aprins aceasta vâlvataie.

Ele au reclamat faptul ca au gasit bolnavul legat cu un cearsaf de stinghia patului, pentru a se putea ridica sa isi puna singur plosca. Ajunsa pe internet, filmarea realizata de nepoatele bolnavului din salonul de la spitalul onestean in care se afla internat Damian A. a stârnit numeroase comentarii. “Ca sa nu se mai deplaseze la el, infirmierele i-au pus plosca jos, i-au legat cearsaful cu care ar trebui sa se inveleasca de bara de pat si i-au spus sa se descurce cum poate”, a declarat o nepoata a acestui pacient dupa vizita la Spitalul Municipal Onesti.

Dr. Adrian Brânzaniuc, director medical la aceasta institutie sanitara ne-a declarat despre cazul in cauza: ”Damian A. este o persoana careia noi i-am salvat viata! Acesta a fost adus de la Dofteana, dupa ce se chinuia familia cu el. Având diagnosticul poliartrita reumatoida si ajungand la spitalul nostru intr-o stare de soc septic, cu infectii, acestui pacient i-a fost amputat un picior de la nivelul coapsei.

El prezinta deformari osoase si la nivelul coloanei vertebrale, astfel ca miscarile sale sunt limitate, nu se poate cobori din pat! El nu poate sa faca nimic fara ajutorul personalului medical! La saloanele de chirurgie sunt dispozitive speciale ca sa te poti misca. Lui Damian A., care este un om de buna credinta si a inteles situatia in care se afla, i s-a pus la dispozitie sa aiba la indemâna un alt cersaf, pentru a putea face mici miscari, nicicum nu este vorba de cearsaful cu care sa se acopere, el neputându-se da jos din pat!”

Dr. Adrian Brânzaniuc a mai declarat ca “La Spitalul Municipal Onesti se face o ancheta interna asupra acestui caz si daca se vor dovedi adevarate acuzatiile facute personalul vinovat va fi sanctionat”.

Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

ATENTIE, S-A OPRIT APA IN CARTIERELE TCR, BORZESTI SI STRAZILE LIMITROFE!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Eternitatii, RAJA SA a fost nevoită…