Home STIRI SI NOUTATI Social TÂNĂRĂ MĂCELĂRITĂ DE IUBITUL “SPANIOL”

TÂNĂRĂ MĂCELĂRITĂ DE IUBITUL “SPANIOL”

2 min read
0
15
ddd

FD.macel29Orbit de gelozie, un bărbat de 36 de ani, din Oneşti, şi-a măcelărit iubita cu peste zece lovituri de cuţit. El tocmai se întorsese de sărbători din Spania, unde fusese plecat la muncă, şi îşi bănuia iubita de 22 de ani că l-ar înşela.

O noapte întreagă a torturat-o pe fată să mărturisească, însă când a văzut că nu reuşeşte a pus mâna pe un cuţit de bucătărie cu care a lovit-o de peste zece ori pe tot corpul. Spre dimineaţă, când şi-a revenit din nebunie şi şi-a văzut iubita într-o baltă de sânge, a chemat Ambulanţa.

Victima este internată la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Oneşti şi va necesita 33-35 de zile de îngrijiri medicale. Medicii legişti au stabilit că cel puţin una dintre loviturile de cuţit, cea care i-a perforat plămânul, i-a pus viaţa în primejdie. „Incuplatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav. În jurul orei 4, pe strada Libertăţii, a înjunghiat-o pe victimă cu un cuţit, cauzându-i leziuni care au fost de natură să-i pună viaţa în primejdie. Inculpatul a fost arestat pentru 29 de zile“ – a declarat procurorul şef al secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Adina PELIN
Florin CRĂCIUN

http://www.ziaruldebacau.ro/2013/12/29/tanara-macelarita-de-iubitul-spaniol.html

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

ATENTIE, SE OPRESTE APA IN CARTIER SAT CATOLIC!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Dorobanti nr. 9, SC RAJA SA a fost …