TÂNĂRĂ MĂCELĂRITĂ DE IUBITUL “SPANIOL”


FD.macel29Orbit de gelozie, un bărbat de 36 de ani, din Oneşti, şi-a măcelărit iubita cu peste zece lovituri de cuţit. El tocmai se întorsese de sărbători din Spania, unde fusese plecat la muncă, şi îşi bănuia iubita de 22 de ani că l-ar înşela.

O noapte întreagă a torturat-o pe fată să mărturisească, însă când a văzut că nu reuşeşte a pus mâna pe un cuţit de bucătărie cu care a lovit-o de peste zece ori pe tot corpul. Spre dimineaţă, când şi-a revenit din nebunie şi şi-a văzut iubita într-o baltă de sânge, a chemat Ambulanţa.

Victima este internată la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Oneşti şi va necesita 33-35 de zile de îngrijiri medicale. Medicii legişti au stabilit că cel puţin una dintre loviturile de cuţit, cea care i-a perforat plămânul, i-a pus viaţa în primejdie. „Incuplatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav. În jurul orei 4, pe strada Libertăţii, a înjunghiat-o pe victimă cu un cuţit, cauzându-i leziuni care au fost de natură să-i pună viaţa în primejdie. Inculpatul a fost arestat pentru 29 de zile“ – a declarat procurorul şef al secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Adina PELIN
Florin CRĂCIUN

http://www.ziaruldebacau.ro/2013/12/29/tanara-macelarita-de-iubitul-spaniol.html


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onestiul/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 21