Home STIRI SI NOUTATI Trei drumuri inchise din cauza viscolului in judetul Bacau

Trei drumuri inchise din cauza viscolului in judetul Bacau

2 min read
0
12

In judetul Bacau, trei drumuri au fost inchise preventiv, pentru a se evita inzapezirea unor masini sau persoane. E vorba despre DJ 207 F Padureni-Iliesi (zona Racova), DJ 252 ) Ocheni-Gaiceana si DJ 252 B Gioseni-Pincesti.

“Inchiderea lor era prevazuta in planul de iarna. Sunt drumuri cu valori de trafic foarte scazute si nu se justifica sa facem cheltuieli cu deszapezirea lor”, a declarat Valentin Palea, directorul Serviciului Public Judetean de Drumuri (SPJD) Bacau.

In rest, toate drumurile judetene sunt deschise, dar pe cele asezate perpendicular pe directia de propagare a viscolului se circula pe un singur fir in anumite zone.

Probleme sunt in sud, la granita cu judetul Vrancea, care se afla sub avertizarea de cod rosu, pe DJ 119 A Sascut-Urechesti si Sascut Sat – Cornii de Jos, DJ 206 A Dealu Morii – Podu Turcului, DJ 241 Izvoru Berheciului – Colonesti (Spria) si pe DJ 117, care leaga comuna Poduri de municipiul Moinesti.

De intretinerea drumurilor judetene raspunde grupul de firme Servrut Construct Racaciuni – RKS Drumuri Bacau – Sotirex Bacau. Au fost organizate sapte baze de deszapezire, dotate cu antiderapant si utilaje. In total, sunt 16 autobasculante cu lama si raspânditor, 8 autogredere, 7 incarcatoare, 7 buldo-excavatoare, 3 autofreze, 1 macara si 1 trailer. Autobasculantele au GPS si sunt monitorizate de SPJD Bacau.

http://www.desteptarea.ro/trei-drumuri-inchise-din-cauza-viscolului/#sthash.VdU37bS0.dpuf

vezi mai multe articole
Load More By onestiul
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

Revelion 2015 la Onesti!