Home STIRI SI NOUTATI Social Tunul de la Onesti

Tunul de la Onesti

2 min read
0
9

Insa procurorii fac in aceste zile verificari asidue pentru a explica un alt mister din incalcita activitate manageriala a fostului presedinte al CCIR. Care, cu o larghete mai mult decat suspecta, a platit unei „firme de casa” din Onesti fabuloasa suma de 2.800.000 euro drept avans pentru materiale de constructie. Insa, cum respectiva societate nu a trimis nici macar o caramida iar penalitatile duceau deja suma datorata la 3.000.000 euro, „Imparatul” a cazut la pace cu datornicii sai, care au oferit ROMEXPO, drept despagubire, un teren din orasul Onesti. Numai ca, dupa cum au aflat cu stupoare procurorii de la denuntatori, respectivul teren din acte ar fi in fapt… Strandul Municipal din Onesti!!!

Curg dosarele

De altfel, pana la finalizarea noilor anchete, procurorii au deschis alte dosare penale pe numele membrilor familiei Vlasov. Astfel, in timp ce Vanda Vlasov este acuzata de infractiunile de abuz in serviciu si favorizarea infractorului pentru ca a incercat sa-si acopere tatal, acesta din urma este cercetat acum si pentru santaj la adresa actualului presedinte interimar al CCIR, Mihai Daraban.

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/dezvaluiri/cum-si-a-tras-%e2%80%9eimparatul%e2%80%9d-vlasov-strand-de-3-000-000-de-euro-400738.html/#ixzz31tCq3ngq

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Social

vezi si...

ATENTIE, SE OPRESTE APA IN BULEVARDUL REPUBLICII SI STRADA PLOPULUI 1, 2

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Repulicii nr. 27, RAJA SA a fost ne…