STIRI SI NOUTATI

11 persoane bănuite de trafic de droguri, arestate preventiv

11 persoane au fost reţinute pentru 24 ore şi, ulterior, arestate preventiv, în urma a 13 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Neamţ și de procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale.

În perioada 28 februarie – 01 martie  apolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău şi Biroului Teritorial Neamţ, au efectuat 13 percheziții domiciliare în Bacău, Piatra Neamţ şi Iaşi, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate cantităţile de aproximativ 1 kg de cannabis şi 500 de grame substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, dispozitive electronice, suma de 23.500 Euro şi 20.000 de lei, 50 de grame de aur, diferite dispozitive de porționare, mărunțire și cântărire droguri.

15 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău şi B.T. Neamţ.11 dintre acestea sau fost reținute şi, ulterior, arestate preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Furt cercetat de poliţişti

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 15.00, Poliţia Staţiunii Târgu Ocna a fost sesizată cu…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Prins în trafic de poliţişti, sub influenţa alcoolului

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 11.30, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Șeful SIAS RĂSTOARNĂ cazul Onești: Victimele au fost UCISE pentru că l-au ATACAT pe agresor. Mascații au spart ușa cu greu

Scurtu Alexandru, șeful SIAS, a făcut precizări după ce mascații au fost acuzați că nu au…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *