STIRI SI NOUTATI

11 persoane bănuite de trafic de droguri, arestate preventiv

11 persoane au fost reţinute pentru 24 ore şi, ulterior, arestate preventiv, în urma a 13 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Neamţ și de procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale.

În perioada 28 februarie – 01 martie  apolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău şi Biroului Teritorial Neamţ, au efectuat 13 percheziții domiciliare în Bacău, Piatra Neamţ şi Iaşi, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate cantităţile de aproximativ 1 kg de cannabis şi 500 de grame substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, dispozitive electronice, suma de 23.500 Euro şi 20.000 de lei, 50 de grame de aur, diferite dispozitive de porționare, mărunțire și cântărire droguri.

15 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău şi B.T. Neamţ.11 dintre acestea sau fost reținute şi, ulterior, arestate preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *