STIRI SI NOUTATI

32 de m.c. de material lemnos confiscat şi 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei aplicate de polițiști

În cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a delictelor silvice, polițiștii de la economic, împreună cu specialişti silvici, au confiscat 32 de m.c. de material lemnos şi au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei.

În perioada 09-18 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice, cu sprijinul specialiştilor silvici au desfășurat o acțiune de prevenire şi combatere în domeniul prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 32 de m.c. material lemnos, în valoare de 10.000 de lei. Totodată, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, cu sprijinul specialiştilor silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava şi cei ai Direcţiei Silvice Bacău, la o societate comercială din Comăneşti, s-au constatat nereguli cu privire la modul de înregistrare a datelor în sistemul SUMAL şi diferenţe între stocurile scriptice şi cele fizice de material lemnos.

Față de cele constatate, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, precum și confiscarea contravalorii cantității de material lemnos comercializată fără îndeplinirea condițiilor legale, în sumă de 7.160 de lei.

Sursa: IPJ Bacău

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *