Home STIRI SI NOUTATI Sport 50 de gimnaste, de la 10 cluburi din țară, au participat la Cupa „Nadia Comăneci”

50 de gimnaste, de la 10 cluburi din țară, au participat la Cupa „Nadia Comăneci”

0
89

Cupa „Nadia Comăneci” s-a desfășurat, astăzi, la Onești, în sala unde se antrena cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor.

50 de gimnaste cu vârste cuprinse între 8 ani și jumătate și 10 ani, legitimate la 10 cluburi din țară, au participat, astăzi, la cea de-a patra ediție a Cupei „Nadia Comăneci”. Micuțele sportive au trăit emoțiile unui concurs adevărat, desfășurat în vechea sală de sport din Onești, unde se antrena Nadia Comăneci, înainte de a scrie istorie în gimnastică.

La individual compus, junioare 3 nivel 2, podiumul a arătat astfel: Miruna Cazan (CS Dinamo), Rut Damian (CSS Focșani), Monica Ilie (CSS Dinamo). La individual compus, junioare 3 nivel 1, ordinea primelor trei clasate a fost: Ella Oprea (CS Dinamo), Roberta Radu (CSS Dinamo), Eva Mircioaga (CSS Dinamo). Locul 1 a fost premiat cu 500 de euro, locul 2 cu 150 de euro, iar locul 3 cu 75 de euro. Dedeman și Erbașu au fost sponsorii care au sprijinit concursul tinerelor speranțe ale gimnasticii.

Organizarea competiției a fost asigurată de CSM Onești, reprezentat de directorul Ingrid Istrate. „A fost prima ediție ce s-a desfășurat în sala unde se pregătea Nadia Comăneci. Asta a creat un aer mai intim, mai familial. Nu au fost accidentări, gimnastele s-au pregătit și pentru Cupa Andreea Răducan”, ne-a declarat Ingrid Istrate.

EVZ.ro

vezi mai multe articole
Load More In Sport

vezi si...

Cupa „Nadia Comăneci” Ediția a VI-a