6 percheziții în Iași și Bacău efectuate de polițiștii de la economic

La data de 30 octombrie a.c., poliţiştii de la economic din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bacău și Iași, împreună cu criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în județele Bacău și Iași, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă asimilată.

Mandatele de percheziție domiciliară au fost emise de către Judecătoria Bacău, în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău și au vizat domiciliile și punctele de lucru ale mai multor persoane fizice și juridice, pentru identificarea și ridicarea mijloacelor materiale de probă care interesează cauza.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe bunuri în vederea administrării întregului probatoriu.

Totodată, au fost puse în executare 5 mandate de aducere, 5 persoane fiind conduse la sediul I.P.J. Bacău pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

Distribuie articol
comentezi?!