A condus fără permis, băut și a provocat un accident. A fost reținut de polițiști

Polițiștii oneșteni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Coțofănești a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări a rezultat faptul că, un tânăr de 22 ani, din comuna Coțofănești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză fiind transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind escortat și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infacțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența alcoolului.

Distribuie articol
comentezi?!