Social

A murit Cristina Ţopescu

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani după o viaţă marcată de încercări, cea mai recentă fiind pierderea tatălui, apreciatul comentator sportiv Cristian Ţopescu.
În perioada comunismului, prezentatoarea de televiziune a fost arestată după ce a încercat să fugă din ţară. Ştiri pe aceeaşi temă A murit Cristina Ţopescu: prezentatoarea TV avea 59 de ani Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa din Otopeni, după ce o vecină a alertat autorităţile declarând că nu a mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni.
Potrivit apropiaţilor, jurnalista nu avea probleme de sănătate, însă nu şi-ar fi revenit după pierderea tatălui său, Cristian Ţopescu. Legendarul comentator sportiv s-a stins în mai 2018. În 2017, înainte de a demisiona de la Antena 3, Cristina Ţopescu a realizat un interviu cu tatăl ei în cadrul căruia i-a mărturisit: „Eu sufeream puţin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine şi mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îţi scoteam cuvintele cu cleştele, iar la TV parcă te dedublai“. Citește continuarea pe Adevărul
Sursa: Adevărul
Vezi și
Social

NEWS ALERT - Trafic oprit in Oituz, judetul Bacau din cauza zapezii si a copacilor cazuri pe carosabil

Iarna in toata regula in zona Oituz, din judetul Bacau. Traficul este oprit la aceasta ora, intrucat…
Vezi mai mult
Social

Implementeaza Campanii PPC eficiente în România

Marketingul online a căpătat o amploare deosebită în ultimii ani, de aceea multe firme caută…
Vezi mai mult
Social

Unde găsești cele mai bune centrale pe peleți

În primul rând, peleții ca și combustibil solid reprezintă o opțiune mult avantajoasă din…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *