Accident grav în parcarea de la mall: o tânără de 17 ani, beată și fără permis, a făcut accident

Noaptea trecută, în jurulorei ora 4:30, în parcarea neamenajată de la Arena Mall s-a petrecut un accident grav care a implicat o șoferiță beată, care s-a izbit cu mașina de bordurile care delimitează calea de acces.

Zgomotul puternic al impactului a fost auzit pe o rază de peste 200 de metri, trezind locatarii din somn.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), forțe de poliție și personal medical SMURD au ajuns la fața locului. Operațiunile de gestionare a situației au durat aproximativ o oră, timp în care s-au luat măsuri de siguranță și s-a asigurat zona, conform Deșteptarea.ro.

Conform ISU Bacău, un echipaj de intervenție specializat în descarcerare a acționat pentru a scoate șoferul din autoturismul grav avariat. Concomitent, un echipaj medical format din zece subofițeri SMURD și o ambulanță au acordat asistență medicală celor trei victime constiente ale accidentului. Din nefericire, una dintre victime a necesitat transportul de urgență la spital pentru investigații și tratament suplimentar.

“În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 05.00, polițiștii Biroului Rutier Bacău au intervenit la fața locului în urma unui accident rutier petrecut în parcarea unui cunoscut centru comercial din localitate.

Potrivit primelor informații obținute de la fața locului, o șoferiță în vârstă de 17 ani, domiciliată în Bacău, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea în parcarea centrului comercial, rezultând în răsturnarea acestuia. Analiza alcooltestului a dezvăluit că tânăra prezenta o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, tânăra șoferiță și cei doi pasageri aflați în autovehicul, cu vârstele de 20 și 21 de ani, au suferit răni care necesită îngrijiri medicale. Echipele de intervenție au fost chemate imediat la fața locului pentru a acorda primul ajutor și a transporta răniții la spital.

Polițiștii desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea accidentului. În acest moment, cazul este tratat ca un dosar penal, având ca aspecte posibile infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

Distribuie articol
comentezi?!