Social

Acţiune de amploare a poliţiştilor în zona Oneşti

– în trei zile, poliţiştii constatat cinci infracţiuni, au aplicat 200 de amenzi, în valoare de aproximativ 46.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 88.000 de lei
Florin CRĂCIUN
Aproximativ 75 de poliţişti din zona Oneşti, dintre care 44 de la ordine publică şi 16 de la rutieră, au acţionat în perioada 14-16 martie, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor din domeniul petrolier, din locuinţe, societăţi comerciale, pentru identificarea persoanelor bănuite de săvârşirea unor infracţiuni şi pentru reducerea numărului accidentelor de circulaţie. În această perioadă, poliţiştii au constatat cinci infracţiuni, au aplicat 200 de amenzi, în valoare de aproximativ 46.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 88.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării nouă permise de conducere, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.
Cu acest prilej, poliţiştii din Livezi, Bîrsăneşti şi Helegiu au depistat în comuna Livezi un tânăr de 23 de ani şi un minor de 12 ani, ambii din comuna Ştefan cel Mare, care aveau asupra lor bunuri a căror provenienţă nu le puteau justifica, respectiv două menghine, un topor şi o bardă, în valoare totală de 700 lei. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că cei doi, la data de 15 martie, în jurul orelor 08.30, au furat bunurile dintr-o anexă a unei locuinţe din comuna Livezi.
Bunurile sustrase au fost restituite părţii vătămate, iar pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat. În cadrul aceleiaşi acţiuni,
poliţiştii de investigaţii criminale au depistat un tânăr de 19 ani, din Oneşti, care în luna decembrie a anului trecut a furat un laptop şi un telefon mobil din cabina unui TIR parcat în apropierea unei staţii peco din municipiu, iar un bărbat de 34 ani, din Piteşti, a fost depistat în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe DN 11, în localitatea Oituz, mai multe cutii cu încălţăminte, în valoare de aproximativ 75.000 lei, fără a avea documente legale de provenienţă. Cazul a fost preluat de către poliţiştii de investigarea fraudelor, care au dispus ridicarea bunurilor în vederea confiscării şi l-au amendat pe şofer. Totodată, a fost depistat un bărbat de 33 ani, din comuna Helegiu, care vindea şapte porci în târgul săptămânal din Oituz fără a avea documente sanitar veterinare. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei.

Vezi și
Social

Implementeaza Campanii PPC eficiente în România

Marketingul online a căpătat o amploare deosebită în ultimii ani, de aceea multe firme caută…
Vezi mai mult
Social

Unde găsești cele mai bune centrale pe peleți

În primul rând, peleții ca și combustibil solid reprezintă o opțiune mult avantajoasă din…
Vezi mai mult
Social

D.S.P. Bacau nu mai deconteaza hrana personalului medico-sanitar carantinat la Hotelul Trotus

Primarul Municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc a facut public astazi, pe pagina sa de facebook…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *