STIRI SI NOUTATI

ACTIVITĂŢILE DE VERIFICARE A MĂSURILOR DE PROTECŢIE SANITARĂ CONTINUĂ ÎN TOT JUDEŢUL

În perioada 20-21 februarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni pe raza întregului judeţ. S-a acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID – 19.

În cele două zile, un total de peste 450 de efective formate din polițiști, polițiști locali, jandarmi, împreună cu celelalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe și în trafic.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în perioada menţionată au fost verificate 417 obiective, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost legitimate peste 4.000 de persoane și au fost verificate 639 de mijloace de transport.

Echipele mixte de control au identificat 206 situaţii de nerespectare a măsurii de protecţie individuală în care s-a impus măsura sancționării contravenționale, respectiv 169 de amenzi şi avertismente pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Astfel de activităţi vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Sursa: IPJ Bacău

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Furt cercetat de poliţişti

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 15.00, Poliţia Staţiunii Târgu Ocna a fost sesizată cu…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Prins în trafic de poliţişti, sub influenţa alcoolului

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 11.30, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Șeful SIAS RĂSTOARNĂ cazul Onești: Victimele au fost UCISE pentru că l-au ATACAT pe agresor. Mascații au spart ușa cu greu

Scurtu Alexandru, șeful SIAS, a făcut precizări după ce mascații au fost acuzați că nu au…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *