Amplă acțiune a polițiștilor pentru depistarea șoferilor drogați pe E 85

La data de 13 septembrie a.c., poliţiştii rutieri și polițiștii de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, au acționat pe DN2 – E85, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Sub coordonarea Direcției Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român au acționat astăzi, 13 septembrie a.c., pe DN2 – E85 pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și prevenirea consumului de alcool sau substanțe psihoactive în rândul conducătorilor auto.

Astfel, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.000 de lei, dintre care 44 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 10 permise de conducere, pentru depășirea depășirea regimului legal de viteză și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice ale autovehiculelor.

De asememnea, au fost efectuate 75 de testări cu aparatele alcooltest și drugtest, nefiind constatate nereguli.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să respecte toate regulile de circulație. Astfel de acțiuni vor continua!

Distribuie articol
comentezi?!