Home STIRI SI NOUTATI Eveniment Anda Adam va cânta la Onești în noaptea dintre ani

Anda Adam va cânta la Onești în noaptea dintre ani

0
422

Oneștenii sunt invitați să petreacă pe Platoul Casei de Cultură noaptea dintre ani. Pe scena, deja amplasată, vor urca artiști locali, dar și nume cunoscute din muzică, precum Anda Adam și Cristina Spătar.  Petrecerea va începe după ora 22:00.

La fel ca în toate marile orașe, oneștenii pot petrece Revelionul în stradă. Andrada Bratoveanu, Rodica Blănaru, Anda Adam și Cristina Spătar vor întreține atmosfera în ultima noaptea din an. La trecerea dintre ani, cei prezenţi vor  putea admira și un spectacol de artificii.

Oneștenii și cei din împrejurimi sunt așteptați în număr cât mai mare, mai ales că și vremea va fi plăcută. Conform datelor meteo, temperaturile nu vor depăși -1 grad Celsius în noaptea de Revelion.

Tot pe 31 decembrie, de la ora 09:00 în fața Primăriei va avea loc Festivalul de Datini și Obiceiuri Strămoșești unde sunt așteptați urători, cete de urși, capra și căluții. De altfel, în orașele din județul Bacău, în aceste zile, locuitorii se pot bucura de frumoase datini strămoșești din zonă. Pe 30 decembrie, de la ora 12:00 va avea loc la Comănești Festivalul de Datini, pe 31 decembrie în Onești, Dărmănești și Cașin.

 

vezi mai multe articole
Load More In Eveniment

vezi si...

Onesti – BĂNUIŢI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea…