Apă cu program la Oneşti 12-13 martie 2023!

O altă avarie pe conducta de aducțiune aparținând CRAB

 

În cursul acestei dimineți s-a reluat furnizarea apei la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești, în urma finalizării lucrărilor de remediere a avariei de către SC CRAB SA.

Astăzi însă, Compania Regională de Apă Bacău a anunțat o altă avarie, pe aceeași conductă, care impune din nou sistarea distribuției apei.

De aceea, până la remediere, RAJA a fost nevoită să prelungească programul de alimentare cu apă către oneșteni astfel:

Duminică – 12 martie 2023, în intervalul orar 18.00 – 20.00;

Luni – 13 martie 2023, în intervalele orare 06.00 – 08.00; 18.00-20.00.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul apei cu moderație în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve, care să acopere necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi întreruptă alimentarea cu apă.

Imediat ce se vor finaliza intervențiile pentru remedierea avariei și se va face pomparea apei pe conducta de aducțiune de către SC CRAB SA, echipele RAJA vor efectua toate manevrele de vane utile în vederea refacerii stocurilor de apă din rezervoare și reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

Ne cerem scuze încă o dată pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

 

Biroul de comunicare

Distribuie articol
comentezi?!