Home Comunicate RAJA Onesti Apa potabila din municipiul Onesti se incadreaza in parametrii de siguranta si nu prezinta niciun risc asupra sanatatii umane

Apa potabila din municipiul Onesti se incadreaza in parametrii de siguranta si nu prezinta niciun risc asupra sanatatii umane

0
257

Incepand cu luna iunie 2017, RAJA SA este operatorul serviciilor de alimentare cu apa si canalizare din muncipiul Onesti. Inca de la preluare, activitatea companiei noastre s-a axat pe cresterea calitatii serviciilor oferite, pornind de la asigurarea apei potabile in program non-stop, si nu in ultimul rand monitorizarea calitatii apei livrate onestenilor. In acest sens, personalul specializat RAJA SA preleveaza probe din ora in ora, pentru a analiza indicatorii de potabilitate si de conformare ai apei livrate. Probele recoltate din toate zonele municipiului sunt analizate in laboratoare specializate. Mai mult, calitatea apei potabile livrata in municipiul Onesti, este certificata si de catre Directia de Sanatate Publica Bacau. Reprezentantii DSP Bacau asigura o monitorizare de control, prin prelevarea de probe din toate retelele municipiului, probe ce sunt analizate in laboratoarele proprii.

Pentru municipiul Onesti, RAJA SA cumpara apa potabila de la CRAB Bacau, compania noastra fiind in acest caz redistribuitor de apa potabila. In conformitate cu prevederile contractului de cumparare apa potabila, vanzatorul – CRAB Bacau are obligatia sa livreze catre RAJA S.A. apa potabila care indeplineste standardele, normativele, conditiile de calitate privind apa potabila, potrivit Legii nr.458/2002.

In ultimele zile, la nivelul barajului Poiana Uzului s-au demarat lucrari de intretinere si reparatiii, care au generat o crestere a turbiditatii apei brute, folosite pentru potabilizare de catre Compania Regionala de Apa Bacau. Imediat, RAJA SA a intensificat actiunile de verificare si de tratare a apei potabile livrate onestenilor. Mai mult, s-a solicitat in mod oficial Directiei de Sanatate Publica Bacau prelevarea si analizare de probe suplimentare, care sa ateste calitatea apei livrate consumatorilor din municipiul Onesti. Conform informatiilor furnizate de DSP Bacau, apa distribuita de RAJA SA in municipiul Onesti se incadreaza in parametrii de siguranta si nu prezinta niciun risc asupra sanatatii umane.

Mai mult, reprezentantii DSP Bacau monitorizeaza si situatia lucrarilor de intretinere de la barajul Poiana Uzului, prin prelevare si analizare de probe de la nivelul sursei de apa si a statiei de tratare ce apartine CRAB Bacau. In toata aceasta perioada, RAJA SA a luat toate masurile necesare pentru a se asigura apa potabila de calitate atat prin intensificarea activitatilor de tratare a apei primite, cat si prin cresterea numarului de analize de la nivelul retelelor stradale de alimentare de apa.

Asiguram toti abonatii companiei noastre ca apa livrata este conforma si respecta toti parametrii de siguranta pentru sanatatea populatiei. Activitatea primordiala a companiei noastre este asigurarea calitatii serviciilor livrate, calitate certificata de mii de analize facute in timp real, pentru ca onestenii sa aiba siguranta ca apa de la robinet este o apa sigura, destinata consumului uman.

vezi mai multe articole
Load More In Comunicate RAJA Onesti

vezi si...

S-A OPRIT APA IN ZONA DE JOS A ORASULUI!

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi pe strada Daciei nr. 2, RAJA SA a fost nevoit…