STIRI SI NOUTATI

Au rămas fără permis după ce au consumat alcool și s-au urcat la volan

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, în timp ce desfășurau activități specifice, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. În timpul verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul emana halenă alcoolică şi i s-a solicitat să fie testat cu aparatul Drager, însă a refuzat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea determinării concentrației de alcool pur în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 01:30, în cadrul unui control în trafic efectuat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, a fost oprit pe raza comunei Caşin, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Oituz. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool în aerul expirat şi a fost condus la spital, însă a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

La aceeaşi dată, în jurul orei 09.30, poliţiştii rutieri din Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 44 de ani, din comuna Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, având o alcoolemie de 0,66 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În jurul orei 11.00, poliţiştii oneşteni au depistat în flagrant delict, un tânăr de 34 de ani, din comuna Bogdăneşti, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *